Головна » 2020 » Лютий » 15 » Спортсмен з Борщівщини став чемпіоном Англії

Спортсмен з Борщівщини став чемпіоном Англії

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 4803
Кілька днів тому на Туманному Альбіоні відбувся Чемпіонат із армреслінгу.

Неймовірно приємною звісткою для усіх мешканців Борщівщини стала не тільки участь, а й перемога у Чемпіонаті уродженця Борщівщини - Володимира Навольського.


Чоловік, який народився та жив у селі Королівка, уже кілька років працює в Великобританії, при цьому не забуваючи про улюблений вид спорту - армреслінг.

Під час нещодавніх змагань Володимир в категорії 80 кг представляв команду Лондона і зумів продемонструвати неймовірний результат: став чемпіоном Англії на праву руку і посів третю сходинку у змаганнях на ліву руку.


"Звістці" вдалось поспілкуватись з талановитим земляком, який розповів, що для нього це другий виступ на професійному турнірі в Англії. Перший раз він зайняв 4 місце, коли брав участь в змаганнях 3 роки тому.

Армреслінгом Володимир займається майже 5 років. Вигравав змагання в Борщівському агротехнічному коледжі, змагання, які проводились на теренах Борщівського району, а також декілька разів ставав призером та чемпіоном Київської області.

На запитання, чому саме армреслінгом він вирішив займатись, наш співрозмовник щиро відповів, що насправді все дуже просто: завжди можна з'ясувати, хто сильніший і усе залежить тільки від мене, на відмінну від командних видів спорту. Я отримую шалене задоволення, коли виграю, або мотивацію, коли програю.



Переглядів: 4803


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: