Головна » 2020 » Серпень » 24 » Спортсмен з Борщівщини став чемпіоном України

Спортсмен з Борщівщини став чемпіоном України

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 3369
Віктор Крупа зі Скали-Подільської став чемпіоном України з вільної боротьби серед юніорів у ваговій категорії до 79 кг. Проходив чемпіонат 21-23 серпня у Львові.

У фінальному поєдинку за перше місце Віктор Крупа зійшовся на борцівському килимі з уродженцем Львівщини Назаром Богданцем.

Віктор є вихованцем Борщівської ДЮСШ. Здобувши вражаючу перемогу над найсильнішими борцями України, скалечанин виконав норматив, який дає право на присвоєння звання «Майстер спорту України». Крім того, юнак виборов право представляти Україну на Чемпіонаті Світу з вільної боротьби у грудні 2020р.

"Крім того, що Вітя є моїм вихованцем, дякуємо за передачу своїх знань і майстерності тренеру з Теребовлі Перхалюку Володимиру та тренеру з Кам'янець-Подільського Пасенку Дмитру. Ще один учасник з Борщева Антонюк Андрій програв сутичку досвідченому спортсмену, призеру Європи з Харкова і вибув зі змагань. Приємно було бачити в групі підтримки наших колишніх вихованців Рошку Олега та Крівцова Сергія.",- написав на власній сторінці наставник спортсменів та керівник Борщівської ДЮСШ Руслан Антонюк.







Переглядів: 3369


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: