Головна » 2017 » Липень » 11 » Спортсмени Борщівщини захищали честь району на ХХVІІ сільських спортивних іграх Тернопільщини

Спортсмени Борщівщини захищали честь району на ХХVІІ сільських спортивних іграх Тернопільщини

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2060
Команда Борщівщини, яка була представлена у семи видах спорту, завоювала призові місця у чотирьох з них.

Найбільшого успіху, виборовши перше місце, досягли наші волейболісти-пляжники Сергій Іванишин та Олександр Фурман, котрі, перемігши суперників з Чорткова, Гусятина і Теребовлі, стали чемпіонами обласних спортивних ігор. Вони отримали великий кубок, медалі і грамоти управління фізкультури і спорту облдержадміністрації.



Традиційно сильна команда богатирів-гирьовиків з Іванкова, яка у сумі показала результат 169 піднімань, посіла друге місце, поступившись трьома очками гирьовикам з Кременеччини.

Третє місце вибороли наші волейболісти, програвши у драматичному півфінальному матчі теребовлянцям – 1:2, і перемігши у «бронзовому» матчі чортківчан – 2:0.

А наприкінці змагань ще один успіх чекав нашу команду: канатоборці району у поєдинку за третє місце перемогли команду Гусятина.

Також добре себе проявили рукоборці, котрі у змаганнях з армреслінгу стали п’ятими, а спринтери зайняли сьоме місце серед 18 команд.

Цьогоріч організатори змагань не виявляли найсильнішу команду у загальнокомандному заліку, бо участь у форумі брали 15 районів і 3 громади. Але за результатами неофіційного заліку наші спортсмени, як мінімум, потрапили б у трійку призерів.







Микола Твориш, БРДА
Переглядів: 2060


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: