Головна » 2019 » Лютий » 11 » Спортсмени з Борщівщини представлятимуть Тернопільщину на чемпіонаті України та перемагають на міжнародних турнірах

Спортсмени з Борщівщини представлятимуть Тернопільщину на чемпіонаті України та перемагають на міжнародних турнірах

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1385
Борщівські спортсмени неодноразово доводили, що гідні представляти наш край не тільки на змаганнях обласного, а й всеукраїнського і навіть міжнародного рівня.

Юні, наполегливі та цілеспрямовані вихованці Руслана Антонюка демонструють хороші результати та прославляють Борщівщину своїми спортивними здобутками, рідко повертаючись зі змагань без нагород.

Не став виключенням і минулий тиждень, який став для борщів'ян щедрим на нагороди та відзнаки. Так, цієї суботи, 9 лютого, вихованці Борщівської ДЮСШ брали участь у відбірковому чемпіонаті області з вільної боротьби на чемпіонат України, який проходив в Тернополі. Відразу 5 медалей привезли наші борці з обласного центру:

3 місце у ваговій категорії 38 кг завоював борець з села Кривче Тісногуз Артем.

2 місце у ваговій категорії 38 кг посів Богдан Коритко зі Скали-Подільської

Борщів'янин Хуберт Мойковський зайняв 3 місце у ваговій категорії 62 кг

Максим Денькович з села Вовківці зайняв 3 місце у ваговій категорії 75 кг

Кращим серед спортсменів Тернопільщини у ваговій категорії 48 кг став борщів'янин Сергій Чугайовський, який посівши 1 місце у своїй категорії, отримав шанс представляти нашу область на чемпіонаті України.

Ще однією знаковою і надзвичайно приємною для Борщівщини подією стала участь нашого спортсмена Андрія Антонюка в міжнародному турнірі з вільної боротьби, який пройшов цими вихідними в столиці сусідньої Молдови. Перспективний вихованець Борщівської ДЮСШ став одним з кращих у ваговій категорії 60 кг та за результатами борцівських поєдинків посів 3 місце.

Окремо наставник спортсменів з Борщівщини подякував членам ГО "Рідна Борщівщина" Гуцулу Станіславу і Домітраку Роману за спонсорську допомогу та підтримку спортивних ініціатив на теренах нашого краю.
Переглядів: 1385


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: