Головна » 2016 » Вересень » 6 » Спортсмени з села Іванкова стали кращими в області

Спортсмени з села Іванкова стали кращими в області

02.05.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1184
Цими днями в місті Скалаті Підволочиського району відбулися змагання «Краще спортивне село Тернопільщини», присвячені Дню фізичної культури та спорту.

Честь Борщівського краю на спартакіаді захищала команда села Іванкова, яка завоювала звання «Краще спортивне село Борщівщини 2015».

Чудово виступила команда з Борщівщини, посівши в напруженій та затятій боротьбі перше місце, набравши в сумі 134 очки. Завдяки цьому результату іванківським спортсменам вдалось випередити команди Козівського та Тернопільського району, які здобули лишень по 130 очок.

Загалом же в змаганнях взяли участь 15 районів Тернопільщини. Іванківчани успішно виступили у всіх видах змагань: з гирьового спорту - І місце, армспорту – І місце, настільний теніс – ІІ місце, перетягування линви – ІІ місце, шахи – ІІ місце, шашки – ІІІ місце, стрільба з пневматичної гвинтівки – ІІІ місце. Всі призери та переможці були нагороджені організаторами змагань кубками, грамотами та медалями.

Після цієї блискавичної перемоги команда з села Іванків здобула право представляти Тернопільську область на Всеукраїнських змаганнях, участь в яких візьмуть кращі спортсмени з усієї України.

Сергій Пилип, директор КП ФСТ «Колос»

Джерело: Борщівська РДА
Переглядів: 1184


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: