Головна » 2018 » Січень » 11 » Справою про "побиття яйцями" депутата Олега Барни займаються 5 слідчих поліції та 10 прокурорів Генпрокуратури

Справою про "побиття яйцями" депутата Олега Барни займаються 5 слідчих поліції та 10 прокурорів Генпрокуратури

20.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1624
Розслідуванням справи про "побиття яйцями" депутата від БПП Олега Барни займаються 5 слідчих поліції та 10 прокурорів Генпрокуратури.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook адвокат Автомайдану Роман Маселко.



"Знаєте скільки людей займається розслідуванням справи про "побиття яйцями" депутата від БПП Барни? 15 (!!!) - 5 слідчих поліції (2 з них - з особливо важливих справ ГСУ НП) і 10 (sic !!!) прокурорів Генпрокуратури. Заступник Генпрокурора Дмитро Сторожук передав цю справу з Печерського управління поліції в ГСУ і призначив групу прокурорів із 10 осіб у зв'язку з... увага... "особливою складністю справи і необхідністю провести велику кількість слідчих дій". Нагадую, цей "злочин" скоєно активістами Автомайдану на мітингу про зняття недоторканності з депутатів Розенблата, Полякова, Добкіна та ін. за 10 секунд і повністю зафіксовано на цьому відео. Ніхто з учасників події не переховується і самостійно з'являється на допити. Для порівняння, справа переслідування автомайданівців за поїздку до Межигір'я Януковича в грудні 2013 року, де понад 450 потерпілих, а серед потенційних обвинувачуваних більш ніж 200 ДАІшників та понад 120 суддів, розслідується групою осіб із 5 слідчих та 2 прокурорів", - зазначає Маселко.



"Чи треба ще щось говорити про реальні пріоритети Генерального прокурора? Нагадую, що справу активізували і трьом автомайданівцям вручили підозри саме після поїздки Автомайдану до маєтку Юрія Луценка. Тепер їм світить від 4 до 7 років тюрми.

P.S. Про очевидну відсутність складу злочину в діях, які розслідує аж 15 осіб, дуже докладно написано у статті Оксани Калужної", - пише адвокат.
Переглядів: 1624


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: