Головна » 2019 » Грудень » 10 » Стало відомо, хто новий голова Борщівської РДА

Стало відомо, хто новий голова Борщівської РДА

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2554
Претендент на посаду №1 Борщівського району вже подав електронну декларацію.

П'ять місяців борщівський «білий дім» без господаря. 9 липня Указом Президента України Володимира Зеленського було звільнено очільників райдержадміністрацій, які були ставлениками попереднього голови ОДА від партії Петра Порошенка Степана Барни. Серед звільнених опинилась і Людмила Юзьків. Увесь цей час її обов'язки виконує перший заступник Віктор Голубець.

З моменту звільнення очільниці РДА "Звістка" кілька разів писала про можливих кандидатів на посаду керівника Борщівщини. Серед ймовірних кандидатів були бізнесмен та один з керівників "Громадянської позиції" Микола Слуханський, очільник місцевого відділення "Привату" Андрій Ратушняк, адвокат та представник "Слуги народу" в районі Андрій Присяжний, бізнесмен Андрій Зелений та ставленик Олега Барни Віктор Голубець, який, як свідчать наші джерела, не полишав надії стати намісником Володимира Зеленського в районі.

Примітно, що саме Андрій Ратушняк, голова місцевої парторганізації партії "УКРОП", яку завжди пов'язували зі скандальним олігархом Коломойським, завжди потрапляв у перелік ймовірних кандидатів на цю високу посаду.

І от, кілька днів тому на сайті НАЗК з'явилась його декларація, як кандидата на посаду голови Борщівської райдержадміністрації.

Переглядів: 2554


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: