Головна » 2016 » Вересень » 5 » Статуя Ісуса Христа-Царя, мощі Іоанна Павла II та чудотворна ікона Матері Божої кличуть вірян в храм Борщева (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Статуя Ісуса Христа-Царя, мощі Іоанна Павла II та чудотворна ікона Матері Божої кличуть вірян в храм Борщева (ФОТОРЕПОРТАЖ)

02.05.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1582
Неймовірної краси та цілющої сили християнські святині цими днями знаходяться в храмі Успіння Пресвятої Богородиці.

4-метрова статуя Ісуса Христа-Царя, мощі Іоанна Павла II, рідкісна ікона Матері Божої, яка плаче кривавими сльозами та вражаючої краси статуя Матері Ісуса Христа пробудуть в борщівському храмі до 9 вересня, після чого відправляться в Кам'янець-Подільський.

Щоденно сотні вірян не тільки з Борщева, а й з оточуючих сіл та містечок приходять до церкви, щоб помолитись, попросити прощення та зцілення. І як розповідає отець Богдан Боднар, молитви перед святими іконами та мощами завжди доходять до Бога, варто тільки вірити і щиро молитись.

За словами пароха, минулого року Подорожуюча Статуя Ісуса Христа-Царя подолала непростий шлях усією зоною АТО, а створена вона була ще в буремні часи подій на Майдані. Представники української діаспори в Америці, бажаючи допомогти рідній Україні як можна швидше вийти з важкої духовної і національної кризи, замовляють в місті Моршині 4-метрову подорожуючу скульптуру «Христа Царя Всесвіту», яка згодом відправляється на Схід.

В зоні АТО, в часі Великого Посту, Хресна дорога йде по усій лінії фронту. Стації відправляються в Маріуполі та Волновасі, Пісках та Лисичанську, Щасті та інших містах, де лунають вибухи і гинуть люди.

За цей час появляється багато свідчень чудотворних зцілень та навернень.


















Переглядів: 1582


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: