Головна » 2021 » Травень » 28 » Стоматолог з Борщівщини "посунув" з посади багаторічного улюбленця Юлії Тимошенко на Тернопільщині

Стоматолог з Борщівщини "посунув" з посади багаторічного улюбленця Юлії Тимошенко на Тернопільщині

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 2170
Багаторічного керівника обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Василя Деревляного після звільнення з цієї посади вирішили «потіснити» і від керування фракцією в Тернопільській обласній раді.

Про це учора, 27 травня, інформувала пресслужба обласної організації партії Юлії Тимошенко:

«У фракції «Батьківщина» в Тернопільській облраді новий керівник. Під час другого засідання другої сесії Тернопільської облради громадськість було поінформовано, що відбулись зміни в керівництві фракції Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина». Депутати фракції обрали уповноваженим представником Романа Мороза. Він увійшов у керівний склад президії Тернопільської обласної ради», – йдеться у повідомленні.

33-річний Роман Мороз є лікарем-стоматологом комунального некомерційного підприємства «Борщівська районна лікарня», його ж дружина Ірина Мороз в часи, коли Борщівською громадою керував Іван Кобилянський, посідала впливову посаду керівника виконавчого апарату міської ради, а зараз є членом виконавчого комітету Теребовлянської ТГ.

Якщо ж проаналізувати політичні кульбіти Романа Мороза, який до цього був звичайним депутатом Борщівської районної ради та протеже місцевого ставленика Юлії Тимошенко Ореста Яреми, можна зробити припущення, що своїм стрімким злетом він може завдячувати не лишень своєму таланту, а й впливовому та багатому батьку Мирославу Володимировичу Морозу, який є успішним підприємцем та багато років поспіль займається видобування корисних копалин на Долинському родовищі пісковиків, що в Теребовлянському районі.

Що ж стосується самого Василя Деревляного, то схоже, що на колись найвпливовішого політика Тернопільщини чекає політичне забуття, а впливати на політику партії тепер будуть Степан Горуц та Роман Мороз, яким вдалось потіснити "зубра" Деревляного, залишивши йому можливість сумувати за великою політикою на посаді керівника місцевого державного комбінату хлібопродуктів.
Переглядів: 2170


Коментарі

0
1 Михайло   [Материал]
Та завдяки батькові Мороза і міського голову Борщева вибрали . Возили камінь по церквах, отцям платили , а ті кожної неділі хвалили Чопика і Мороза

Имя *:
Email *:
Код *: