Головна » 2019 » Січень » 3 » Студент з Борщівщини потрапив до числа переможців всеукраїнського конкурсу

Студент з Борщівщини потрапив до числа переможців всеукраїнського конкурсу

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1271
Учора, 2 січня, редакція AgroPortal.ua підбила підсумки Всеукраїнського конкурсу «Краща аграрна практика 2018».

Отож, конкурс стартував у червні минулого року задля того, аби з перших вуст дізнатися, як студенти проходять виробничу практику, чи потрібні їм для цього знання, отримані в навчальних закладах, а також з яким багажем вони хочуть повернутися до студентської лави.

Згідно з умовами конкурсу до участі у ньому допускалися студенти аграрних навчальних закладів усіх рівнів акредитації. Кожен конкурсант повинен підготувати відеоролик або логічний фоторяд, змонтований до 3-х хвилин.

У відеоролику студенти мали описати чи показати свою виробничу практику з використанням елементів точного землеробства чи інших агроінновацій. Журі оцінювали не тільки зміст матеріалу, але й і креативність його подачі.

Всього на конкурс надійшло 125 заявок. До фіналу пройшло 15 учасників.

Серед шести переможців і студент Борщівського агротехнічного коледжу Ігор Данчук.

Компанія DroneUA надасть йому сертифікат на навчання за спеціальністю «оператор БПЛА» з можливістю подальшого працевлаштування.

Нагородження переможців відбудеться 14 січня 2019 року в конференц-залі корпорації SigmaBleyzer (м. Київ).

Саме тоді стане відоме ім'я учасника конкурсу, який зацікавив компанію «КВС-УКРАЇНА» для проходження виробничої практики.

Усі учасники, що посіли призові місця, також отримають сувенірну продукцію від партнерів конкурсу — компаніїй AgriLab та «КВС-УКРАЇНА».



Джерело: Терен
Переглядів: 1271


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: