Головна » 2018 » Листопад » 9 » Студенти Борщівського аграрного коледжу долучились до написання диктанту національної єдності

Студенти Борщівського аграрного коледжу долучились до написання диктанту національної єдності

20.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1198
Студенти Борщівського агротехнічного коледжу долучилися до сьогоднішньої національної акції і написали диктант. Про це повідомляється на сайті аграрного навчального закладу.

З нагоди відзначення свята -Дня української писемності та мови, викладач-словесник Борщівського агротехнічного коледжу Світлана Бачинська в бібліотеці навчального закладу провела екскурс історією української літературної мови, вказавши на надбання з лексикології, фразеології, словотвору та морфології сучасної української літературної мови. Звернула увагу на збереження української мови кожним, формування у студентів мовнокомунікативних компетенцій. З любов’ю розповіла про красу рідного слова.

У цей день студенти групи Г – 21 та ВПР — 41 долучилися до написання традиційного диктанту національної єдності.

Наприкінці викладач пригадала студентам геніальні слова Ліни Костенко: «Нації вмирають не від інфаркту, спочатку їм відбирають мову». Приумножуймо скарби рідної мови, яка єднає націю і створює її індивідуальне обличчя.

Джерело: 7 днів
Переглядів: 1198


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: