Головна » 2019 » Жовтень » 29 » Студенти Борщівського агротехнічного коледжу стали лауреатами на фестивалі-конкурсі «АГРОУНІФЕСТ -2019″

Студенти Борщівського агротехнічного коледжу стали лауреатами на фестивалі-конкурсі «АГРОУНІФЕСТ -2019″

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1612
Про це повідомляється на сторінці Фейсбук Борщівського агротехнічного коледжу.

Нещодавно в актовій залі Подільського державного аграрно-технічного університету відбувся відкритий фестиваль-конкурс художньої творчості серед колективів та окремих виконавців навчальних закладів України «АГРОУНІФЕСТ-2019».

Студенти Борщівського агротехнічного коледжу представляли свою творчість у театральному, інструментальному та вокальному жанрах.

Українська народна жартівлива пісня «Гандзя» у виконанні Андрія Борща, підняла всім настрій, додала позитивних емоцій.

І навпаки — сльози у глядачів з’явилися після виконання вокальної композиції «Плакала калина», яку чуттєво виконали викладачі коледжу Інна Ониськів та Ярослав Костюк.

Щирими оплесками віддячили глядачі виступу інструментального гурту «Рондо» у складі Володимира Вовка, Максима Громадського та Юрія Телюха.

Музична композиція Луїса Родрігеса «Сувенір» у їх виконанні не залишила байдужим нікого.

Окрім пісенних подарунків, борщівці привезли й інші цікаві номери.

Ансамбль художнього читання «Вертеба», виконав мелодекламацію «Осанна жінці». Це надзвичайно зворушливий номер, який читці підготували дуже вміло і яскраво.

Інна Ониськів, Андрій Борщ, Михайло Боднарчук, Ольга Буряк, Дмитро Співак, Вікторія Збриська доклали всіх зусиль, щоб передати залові містичну атмосферу поетичного слова, його красу і милозвучність.

І на завершення, наші краяни подарували теплому Поділлю в’язанку українських пісень у сучасній обробці, яку виконали Інна Ониськів та Надія Барладин.

За результатами підведених підсумків, Борщівський агротехнічний коледж став володарем Диплома Лауреата третьої премії фестивалю-конкурсу «АГРОУНІФЕСТ -2019» та отримав подяку за участь у фестивалі.

7Днів
Переглядів: 1612


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: