Головна » 2017 » Лютий » 6 » Суд не задовольнив апеляцію Вадима Цукерника і не відпустив попрощатись з бабусею

Суд не задовольнив апеляцію Вадима Цукерника і не відпустив попрощатись з бабусею

08.05.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1791
"Це Вадік в Апеляційному суді. Не буду тримати інтригу: апеляцію не задовільнили. Проте настрій у нього піднесеніший, ніж попереднього разу. Та й процес проходив значно краще. А ще так сталося, що одним із конвоїрів був наш товариш з Борщева, що дало свої позитивні результати. Головне завжди залишатися людиною, у яку систему ти б не потрапив. Дякую Андрію!
Хочеться сказати, що про Вадима не забувають. Минулого тижня один із моїх побратимів приніс на потреби Вадіка 500 гривень, цього тижня товариш сім'ї - повний пакет ковбаси!) Дякую всім, хто допомагає і не залишається осторонь. Бо ж система гнила. Треба пам'ятати, що сьогодні прийдуть по твого сусіда, а твій страх прийти на поміч не дозволить тобі покинути межі свого комфорту, завтра прийдуть по іншого твого сусіда, а ти знову проігноруєш благання про допомогу, а потім прийдуть і по тебе, а двох твоїх сусідів вже не буде, тому й тобі не допоможе ніхто. Тому чекаю від вас листів, записок і розуміння!
Сьогодні вночі у Вадима померла бабуся, котра ростила його і яку він беріг, як зіницю ока. Він ще не знає про свою втрату. Боюся, що це його похитне, але вірю, що Вадік не стане на коліна! Він сильний і світлий. Помоліться за нього, щоб він відчув, що не один. Дякую!" - написала активістка Христина Яворська, яка разом з близькими і друзями уже більше 4 місяців бореться за звільнення колишнього добровольця батальйон "Айдар" Вадима Цукерника.



Переглядів: 1791


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: