Головна » 2016 » Липень » 20 » Судова боротьба мешканців Борщівщини за право лікуватись продовжується

Судова боротьба мешканців Борщівщини за право лікуватись продовжується

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1113
Мешканці селища Мельниця-Подільська та оточуючих сіл, медики та пацієнти місцевої лікарні продовжують свою запеклу боротьбу проти свавілля чиновників та планів можновладців закрити їхню лікарню.

Щоб захистити свої конституційні права на доступну медицину, мешканці звернулись в суд, сподіваючись, що служителі Феміди стануть на їх сторону і сторону здорового глузду.

Сьогодні відбулось чергове, але, швидше за все, далеко не останнє слухання по цій резонансній справі, від фіналу якої залежать долі не тільки медиків, які втратять роботу, а й тисяч жителів селища та навколишніх сіл, яким доведеться за медичною допомогою їхати за десятки кілометрів.

На цей раз в судовій залі буле ще більше захисників лікарні, які переконані в тому, що не можна ось так просто, одним рішенням депутатів, поставити хрест на існуванні медичного закладу.

Як стверджують люди, які вболівають за збереження закладу, сьогоднішній перебіг подій в залі суду їх задовільнив, в той самий час вони висловлюють сподівання, що невдовзі суд остаточно вирішить це питання і їх лікарня продовжить функціонувати.

Наступне засідання суду відбудеться 3 серпня в 11:30.







Переглядів: 1113


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: