Головна » 2016 » Грудень » 27 » Священик з Борщівщини йде в ногу з часом

Священик з Борщівщини йде в ногу з часом

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2922
Якщо окремі віряни звикли до того, що священослужитель повинен бути втіленням консерватизму у всіх сферах життя, то деякі сучасні священики впевнено йдуть у ногу з часом, використовуючи в своїй повсякденній роботі не тільки звичні атрибути, а й новітні технології, руйнуючи будь-які стереотипи. І це не може не радувати.

Чудовим приклад того, що для залучення якомога більшої кількості вірян та поширення християнства, потрібно користуватись усіма наявними способами і методами, є робота в Інтернеті Папи Римського Франциска та деяких його кардиналів, які давно завели в соціальних мережах власні акаунти і успішно спілкуються з наймолодшими та активними користувачами facebook, twitter чи Instagram.

Одним з найбільш успішних в цьому напрямку на теренах Борщівщини є о. Василь Германюк - 31-річний священик УГКЦ Скали-Подільської. Крім того, що отець Германюк постійно публікує в групі останні новини та оголошення своєї парафії, проводить різноманітні заходи для дітей та вірян, він ще й вирішив створити в Мережі спеціальну форму, завдяки якій люди мали б змогу записатись на освячення своїх домівок у час Водохрещі.



Переглядів: 2922


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: