Головна » 2017 » Грудень » 23 » Святий Миколай подорожував по Скалі-Подільській, роздаровуючи всім на своєму шляху образочки та солодощі

Святий Миколай подорожував по Скалі-Подільській, роздаровуючи всім на своєму шляху образочки та солодощі

20.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 1474
Похід святого при парафії УГКЦ Скали-Подільської, розпочався з недільного богослужіння, після якого дуже багато діточок отримали дарунки. Наступного дня Миколай проходжався з помічниками по всій Скалі-Подільській і кожному хто зустрічався по дорозі бажав радості та Божого благословення. Зокрема діткам двох місцевих шкіл та працівникам торговельних центрів. Перед самим святом Миколай, по проханню батьків, давав подаруночки діткам, які його чекали вдома.

На празник мирлікійського чудотворця постать угодника Господнього, разом із діточками музичної школи, з короткою творчою та духовною програмою побували у двох скалецьких садочках, у поліклініці, у селищній раді та психоневрологічному будинку-інтернаті. А на завершення своєї благодійної місії завітав на академконцерт до дитячої музичної школи.

Свтого Миколая повсюди супроводжував місцевий греко-католицький священик, о. Василь Германюк, який, організовуючи акцію, благословляв жителів містечка і заохочував любити Бога якнайбільше.

Парафія УГКЦ висловлює вдячність дитячій музичній школі за співпрацю при організації святкувань через Ірина Івасєчко, яка склала концертну програму і за музичний супровід Віктору Кустицькому на славу Божу.

Прес-служба УГКЦ Скали-Подільської





Переглядів: 1474


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: