Головна » 2018 » Листопад » 3 » Танцівники з Борщева вибороли чергову перемогу і поборяться за 140 тис. грн у фіналі фестивалю

Танцівники з Борщева вибороли чергову перемогу і поборяться за 140 тис. грн у фіналі фестивалю

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1855
Яскраві, наполегливі та невтомні вихованці Галини Чорній вкотре потішили свою наставницю та числених шанувальників танцювального таланту юних дарувань Борщівської школи мистецтв. Чергову перемогу "Дивограй", який за кілька останніх років зумів стати однією з візитівок Борщівського краю, привіз з Хмельницька, де проходив 1 відбірковий тур Чемпіонату України з хореографічного мистецтва “ART DANCE” 2019.

Конкурс, який цілком заслужено називають наймасштабнішим танцювальним чемпіонатом України, збирає найталановитіших та найамбіційніших танцюристів на одній сцені для того, щоб визначити хто з них кращий.

Приємно, що у першому відбірковому турі золотий кубок фестивалю ART DANCE вибороли саме юні борщів'яни, які змагались у номінації FOLK DANCE (Народний танець).

Продемонструвавши зразкову техніку виконання, зображення композиції танцю, сценічну культура та видовищність, учасники "Дивограю" проходять у грандіозний ФІНАЛ, де будуть змагатися за призовий фонд у сумі 140000 UAH.

Фінал фестивалю ART DANCE відбудеться 11 травня 2019 року у Києві.
Переглядів: 1855


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: