Головна » 2020 » Травень » 28 » “Тернопільгаз” попереджає: одразу після карантину боржникам відключать газопостачання

“Тернопільгаз” попереджає: одразу після карантину боржникам відключать газопостачання

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1137
Жителям Тернопільщини, які отримали послуги з газопостачання, але не розрахувалися за них, потрібно поквапитися. ПрАТ «Тернопільгаз» повідомляє, одразу після карантину боржникам буде відключено газ. У підприємстві наголошують, що запровадження карантину не звільняє від обов’язку оплати комунальних послуг, а лише звільняє від пені та штрафів у разі їх несвоєчасної оплати.

Зважаючи на карантин, який продовжується з 12 березня 2020р., підприємство ПрАТ “Тернопільгаз” продовжує забезпечувати безаварійне та безперебійне газопостачання споживачам області. Споживачі, в свою чергу, зобов’язані своєчасно оплачувати за надану послугу з розподілу газу.

Тому, ПрАТ «Тернопільгаз» попереджає, що всім споживачам, які своєчасно не оплатять за послугу з розподілу газу, газопостачання буде припинено одразу ж після закінчення карантину. Підприємство змушене буде звернутись із заявою до суду про видачу судового наказу з примусового стягнення боргу, що потягне за собою негативні наслідки та додаткові витрати у формі судового збору та звернення до органів виконавчої служби з подальшими арештами грошових коштів та майна боржника
”, – йдеться у повідомленні ПрАТ “Тернопільгаз.

Жителів Тернопільщини просять своєчасно, до 20 числа поточного місяця, оплачувати вартість послуги з розподілу природного газу.

Файне місто
Переглядів: 1137


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: