Головна » 2021 » Грудень » 11 » Тернопільщина прощається з Ольгою та Павлом, життя яких забрала жахлива ДТП

Тернопільщина прощається з Ольгою та Павлом, життя яких забрала жахлива ДТП

18.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2727
Прощання і похорон Ольги Бочковської відбулася опівдні, Півла Ящука – о 13:00. Поховали обох на цвинтарі у с. Великі Млинівці.

Редакція висловлює щирі співчуття всім, хто в жахливій автотрощі втратив дорогих людей. Вічная і світла їм пам’ять.

Кременець прощається із земляками, загиблими в ДТП поблизу Лозової, що неподалік Тернополя.

І водій, 58-річний Павло Ящук, і пасажирка мікроавтобуса 53-річна Ольга Бочковська проживали на одній вулиці, були сусідами. Прощання з обома відбудеться у Коременці на вул. 107 Кременецька дивізія. Поховають обох з різницею в годину на цвинтарі в с. Великі Млинівці.

Бочковська Ольга Миколаївна: похорон 11 грудня о 12:00 год. Прощання відбудеться будинку на вул. 107 Кременецької дивізії, 18/40, потім служба у селі Великі Млинівці в церкві (біля сільської ради) та поховання на кладовищі у с. Великі Млинівці.

Ящук Павло Олександрович: похорон 11 грудня о 13:00 год. Прощання відбудеться в будинку на вул. 107 Кременецької дивізії, 56/4, потім служба у с. Великі Млинівці у храмі Іоанна Предтечі та похорон на кладовищі у с. Великі Млинівці.


Нагадаємо, життя двох людей, водія та пасажирки рейсового мікроавтобуса «Тернопіль-Кременець», обірвалось через ДТП. Лікарі до останнього боролись за їхні життя, проте врятувати не змогли.

Як вдалось дізнатись «20 хвилин», обоє потерпілих дуже шановані люди у Кременці. Їх оплакує зараз мало не півміста. Перевізник теж місцевий.

Вирвані крісла, травмовані люди - усе це наслідки дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася 8 грудня близько 17:00 на дорозі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече, поблизу села Лозова.

Там не розминулися маршрутний автобус MERCEDES BENZ SPRINTER 313, який рухався за маршрутом Кременець-Тернопіль та автомобіль VOLKSWAGEN PASSAT, зазначають у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група, рятувальники, кілька бригад екстреної медичної допомоги. В результаті удару до лікарні госпіталізували обох водіїв, двох пасажирів з легкового автомобіля та 5 з буса. У потерпілих травми різного ступеня тяжкості.

— Водія та пасажира з рейсового автобуса медикам врятувати не вдалося. Від отриманих травм вони померли в лікарні, — повідомили на ранок після ДТП у поліції. — Ще двоє пасажирів у важкому стані.

У ході розслідування стало відомо, що автобус дообладнаний із вантажного автомобіля в пасажирський. Водії попередньо тверезі. У них взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Слідчі встановлюють деталі автопригоди та причини виїзду на смугу зустрічного руху.

Триває слідство згідно із ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб).

Аби надати допомогу всім потерпілим у цій ДТП, на місце події виїжджали шість машин швидкої допомоги. У швидкій подають інформацію, що потерпілих було восьмеро. І всі вони отримали травми різного ступеня важкості.

Редакція висловлює щирі співчуття всім, хто в жахливій автотрощі втратив дорогих людей. Вічная і світла їм пам’ять.
Переглядів: 2727


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: