Головна » 2015 » Грудень » 13 » Тернопільська облрада не дала грошей на подарунки дітям учасників АТО та інвалідам

Тернопільська облрада не дала грошей на подарунки дітям учасників АТО та інвалідам

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 846
На останній сесії обласної ради коаліційна більшість, в яку входять депутати від БПП, "Батьківщини", партії Ляшка, "Громадянська позиція" та "Самопоміч " Садового, відмовились проголосувати за пропозицію "свободівця" Олега Сиротюка, який вимагав від народних обранців виділити кошти на купівлю подарунків до дня Святого Миколая та Різдво для дітей героїв України, які захищають нашу землю від бойовиків та російських окупантів.

Депутати-коаліціянти виділили гроші на інші потреби, а відповідальність за купівлю подарунків вирішили перекласти на місцеву владу, у якої грошей ітак немає. Ось так навіть не делікатно люди, які дорвались до влади, забули про тих, хто їх захищає, а також про їх дітках, які змушені зустрічати свята без батьків, адже ті в цей час воюють на фронті і боряться з московським окупантом і його прихвостнями на сході України.

Крмі того, обласні депутати вирішили на 349,0 тисяч гривень скоротити видатки на потреби і соціальний захист учасників бойових дій, інвалідів та ветеранів війни.
Переглядів: 846


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: