Головна » 2017 » Вересень » 23 » Тернопільська волонтерка, яка відкрила бізнес на Борщівщині, звинуватила владу у безвідповідальності

Тернопільська волонтерка, яка відкрила бізнес на Борщівщині, звинуватила владу у безвідповідальності

20.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2485
Відома тернопільська волонтерка та голова правління благодійного фонду "Вікно життя" Ірина Жигунова у своєму пості фактично звинуватила владу Борщівщини та Тернопільщини у безвідповідальності, а представників окремих служб і відомств у неправдивій звітності.

Створивши швейний цех у селі Турильче, одному з найдепресивніших сіл Борщівщини, Ірина Жигунова уже другий тиждень не може запустити виробництво. У своєму листі в соціальній мережі Фейсбук вона апелює до очільника Тернопільщини Степана Барни, нагадавши губернатору його обіцянку усіляко сприяти у створенні робочих місць в селах.

Варто сказати, що буквально за годину часу після цієї публікації Степан Барна відписав Ірині Жигуновій, пообіцявши розібратись.

Звісна річ, намісник Порошенка на Тернопільщині може прийняти міри і допомогти, але невже інвестор, який хоче розвивати наші села, повинен постійно зіштовхуватись з такими проблемами і сподіватись виключно на розголос, щоб справа зрушила з мертвого місця, а люди могли нормально працювати?

Переглядів: 2485


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: