Головна » 2020 » Серпень » 22 » Тернопільський спортсмен вчетверте став чемпіоном України з паверліфтингу

Тернопільський спортсмен вчетверте став чемпіоном України з паверліфтингу

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 695
Команда тернопільських паверліфтерів успішно виступали на чемпіонаті України. Окрім високих результатів спортсмени здобули медалі та чемпіонські титули. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Уж вчетверте за кар’єру чемпіоном України з паверліфтингу став Михайло Шаблій, виступивши у найлегшій ваговій категорії — до 59 кілограмів. Атлет не мав собі рівних у присіданні зі штангою (215 кілограмів), становій тязі (215 кілограмів) і виборов мале «срібло» в жимі штанги лежачи — 145 кілограмів. Однак за кілька днів Михайло зміг узяти реванш під час чемпіонату України із жиму лежачи. Відтак, ще один чемпіонський титул завоював завдяки вдалому підходу до снаряда вагою 162,5 кілограма. А у важкій ваговій категорії до 120 кілограмів Тарас Бубен, вижавши штангу вагою 282,5 кілограма, посів на турнірі третє місце.

Серед ветеранів, дебютувавши на змаганнях такого рівня, чемпіоном України у ваговій категорії до 83 кілограмів став тренер тернопільських спортсменів Ігор Лисий. А срібну медаль у ваговій категорії до 93 кілограмів, підкоривши однакову з чемпіоном вагу 172,5 кг, здобув Віктор Шандригось. Загалом, у командному заліку серед ветеранів Тернопільська область посіла перше командне місце.

До слова, через травму під час стартів не змогла продовжувати змагатися за нагороду спортсменка Альона Канюка.



ТеНевс
Переглядів: 695


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: