Головна » 2020 » Січень » 6 » Тисяча діток Борщівщини отримали різдвяні подарунки від "Рідної Борщівщини"

Тисяча діток Борщівщини отримали різдвяні подарунки від "Рідної Борщівщини"

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2967
Добро існує, там, де його творять. Добрі вчинки підтверджують, що небайдужих людей дуже багато.

Напередодні новорічно-різдвяних свят представники громадської організації "Рідна Борщівщина" відвідали садочки Борщівського району та вручили маленьким вихованцям смачні подарунки. Майже тисячу пакунків зі смаколиками ощасливили діток нашого краю.

Крім того, з подарунками навідались і в Мельнице-Подільський психоневрологічний будинок-інтернат, вихованці якого позбавлені турботи батьків. Звісно, працівники закладу роблять усе, щоб життя вихованців було яскравішим, а тому допомога небайдужих та благодійників є конче необхідною та дуже важливою.

Як розповів "Звістці" голова громадської організації "Рідна Борщівщина" Роман Домітрак, подарунки завжди приємно отримувати, але ще приємніше їх дарувати. Особливо, якщо цим самим робиш трішки щасливішими маленьких дітей чи тих, хто залишився без батьківської опіки. Оголосивши про початок акції ще на початку грудня, нам разом з підприємцями району та небайдужими меценатами вдалось зібрати кошти на смаколики, які з превеликою радістю вручали дітям, заряджаючись їхнім позитивом та неймовірними усмішками.











Переглядів: 2967


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: