Головна » 2016 » Жовтень » 5 » То хто ж вирішив порізати і обікрасти Борщівський цукровий завод?

То хто ж вирішив порізати і обікрасти Борщівський цукровий завод?

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1821
Майже місяць тому ми уже описували подію, яка вразила багатьох своїм цинізмом і варварством. 2 серпня дюжина невідомих чоловіків на вантажівці та з спеціальним обладнанням прибули на територію Борщівського цукрового заводу, щоб демонтувати та вивезти обладнання на інший цукровий завод регіону. Тоді самі хлопці, яких затримали пильні мешканці Борщева та громадські активісти, заявляли, що сюди їх відкомандирували з Хоростківського цукрового заводу.

Тільки завдяки небайдужим людям, які все ще сподіваються, що їм рано чи пізно вдасться відновити стратегічний для нашого краю промисловий об'єкт, вдалось зупинити викрадення обладнання. На виклик активістів прибули правоохоронці та керівництво району, деякий час тривали перемовини, заблоковані візитери обіцяли, що більше ніколи сюди не повернуться і іншим будуть радити триматись подалі від таких афер свого керівництва, яке хоче знищити один завод, щоб працював інший.

Щоб пролити світло на цю ситуацію і з'ясувати, хто ж насправді дав команду різати підприємство, правоохоронці звернулися з запитом до керівництва ТОВ "КОМПАНІЯ "ГАЛИЧИНА ЦУКОР", яка є користувачем усього майнового комплексу цукрового заводу. Згодом правоохоронці отримали відповідь, от тільки з нею появилося ще більше запитань і дізнатись, хто насправді намагався демонтувати дороге обладнання заводу не вдалося. Навіть більше, виявляється, що інформація про "групі осіб у кількості 15 осіб, які ріжуть завод" не відповідає дійсності і активісти нікого не упіймали з різаками та болгарками.

Але хто ж тоді зазіхнув на майно заводу і кому прийшла в голову ідея порізати колись процвітаючий і потужний цукровий завод? Невже на цьому місцеві правоохороці зупиняться і чи не стане бездіяльність влади та чиновників стимулом для інших "груп невідомих осіб" знову навідатись на завод, щоб пограбувати його? І чому громадські активісти стали єдиними, хто намагається врятувати підприємство від цілковитого знищення і забуття?



Переглядів: 1821


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: