Головна » 2019 » Лютий » 3 » Топ-чиновник з Борщівщини Володимир Шашкін звільнився через Барну чи це лишень підла маніпуляція "Батьківщини"?

Топ-чиновник з Борщівщини Володимир Шашкін звільнився через Барну чи це лишень підла маніпуляція "Батьківщини"?

20.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1882
Кілька днів тому на сторінках тернопільського видання "Політерно", яке багато хто називає рупором обласного осередку партії "Батьківщина", з'явилась стаття, в якій йдеться про те, що відомий на теренах Борщівщини політичний діяч та до недавнього часу один з найвпливовіших чиновників обласного рівня Володимир Шашкін втратив "жирну" посаду керівника Тернопільського облавтодору через конфлікт з народним депутатом Олегом Барною.

Як повідомляє портал «Політерно», звільненню Володимира Шашкіна передувала його дуже важка та емоційна розмова з Олегом Барною, під час якої народний депутат та брат губернатора Тернопільщини вимагав від очільника підприємства посприяти приватизації Заліщицького райавтодору. Як повідомили свідки події, під час суперечки Олег Барна зачинив двері в кабінет і більше години вимагав від чиновника підписати відповідні документи. У разі відмови народний обранець обіцяв зробити все, щоб Шашкін втратив посаду. Чим власне, все і закінчилось, так як пан Володимир відмовив нардепу.

Одночасно з цим видання звернулось за коментарем до героя публікації, але колишній заступник голови Борщівської РДА Володимир Шашкін заявив, що ніякої розмови з Барною не було, говорив про якихось свідків у приймальні і запевнив, що заяву про звільнення написав за власним бажанням.

Редакція "Звістки" в свою чергу вирішила звернутись за коментарем і до іншого героя публікації - народного депутата Олега Барни, якого ми попросили прокоментувати статтю, фігурантом котрої він став.

У своїй відповіді народний депутат заявив, що усе написане в статті є брехнею, хоча він дійсно зустрічався з Володимиром Шашкіним та просив його залишитись, не писати заяву.
Переглядів: 1882


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: