Головна » 2021 » Червень » 29 » "Трагедія на Дністрі": батько врятував трьох донечок, а сам зник у водах річки (ФОТО)

"Трагедія на Дністрі": батько врятував трьох донечок, а сам зник у водах річки (ФОТО)

18.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1857
Вихідні справді стали трагічними не лише в Тернополі, але й по всій Україні. В Тернополі потонув 19-річний студент з Волині, який навчався з Західноукраїнському університеті, на Львівщині потонув 11-річний хлопчик і не менш трагічна ситуація виникла на Дністрі, поблизу Галича.

В День Конституції України ввечері, 28 червня, близько 19:45 рятувальники отримали повідомлення про те, що посеред річки Дністер в с. Козин, неподалік Галича, у воді троє дітей кричать про допомогу, вони не можуть вибратися на берег, до якого було не менше 20 метрів.

Працівники ДСНС прибули оператино і допливли до дітей на човні, доправивши їх до берега. Дівчатам надавали допомогу медики. Але як розповіли очевидці події, поряд з дітьми був і їхій батько. Він кинувся на порятунок, коли одна з його доньок потрапила на глибину і почала тонути, потягнувши за собою рідну сестру. Батько миттю відреагував і пірнув у води Дністра, щоб виштовхати дітей на поверхню води та перетягнути на мілину. Йому це вдалося, він врятував дітей, але сам вибратися не зміг і на очах у своїх дітей пішов під воду та зник з поля зору.

Для проведення рятувальної операції було залучено 8 одиниць техніки і 22 представники особового складу.

Рятувальники разом із водолазами проводять пошукові роботи від вечора 28 червня. Станом на ранок 29 червня тіло чоловіка досі не було знайдено.

Редакція сайту «Звістка» висловлює співчуття сім'ї загиблого. Чоловік вчинив, як справжній герой, рятуючи своїх доньок.





0352
Переглядів: 1857


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: