Головна » 2020 » Січень » 29 » Тренер з Борщева потрапив до трійки лідерів на престижних змаганнях, а виграні гроші використає для розвитку своїх вихованців

Тренер з Борщева потрапив до трійки лідерів на престижних змаганнях, а виграні гроші використає для розвитку своїх вихованців

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2907
6 січня в м.Бучач відбувся міжрайонний шаховий турнір "Дякую тобі, тату". Організатором даного заходу є Іван Рибак, який, в пам'ять про свого батька, вже четвертий рік поспіль запрошує кращих та найсильніших гравців на шахові баталії в місцевий ресторан "Водограй".
Борщівщину на турнірі представляли Ігор Багрій, Руслан Кизима, Степан Овчинніков, Володимир Курніцький, Олег Новиченко, які змагались за призові місця з 55 найдосвідченішими шахістами з Тернопільської, Івано-Франківської областей та м.Києва, серед яких було чимало КМС.

Найкращий результат серед борщів'ян продемонстрував Ігор Багрій - найзавзятіший шахіст і наш єдиний тренер з шахів, який здобув почесне ІІІ місце, випередивши багатьох більш рейтингованих гравців.

Враховуючи, що здебільшого Ігор Багрій не бере участі у турнірах, а весь свій час приділяє навчанню дітей, здобути такий високий результат серед 55 учасників було надзвичайно складно.

На даному турнірі наш тренер захопив лідерство від самого початку, тому, зігравши 9 партій з найсильнішими на перших шахівницях, зазнавши лише 1 поразки, з найвищими додатковими показниками зайняв високе ІІІ місце, за що отримав іменну медаль, диплом та грошовий приз.

До речі, виграну грошову премію Ігор Остапович вирішив використати на організацію поїздки своїх вихованців на чергові шахові змагання.

Щиро вітаємо вас, Ігоре Остаповичу, з досягнутим результатом. Нехай дана перемога стане для вас стимулом для подальших звершень і яскравим прикладом успішної гри для ваших вихованців!,- написала у своєму дописі Тетяна Скорохід.

Переглядів: 2907


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: