Головна » 2021 » Березень » 17 » Три операції позаду, ще дві - попереду: допомоги потребує мама трьох дітей Наталя Борисюк

Три операції позаду, ще дві - попереду: допомоги потребує мама трьох дітей Наталя Борисюк

18.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1681
Жителька Теребовлі, що на Тернопільщині, потребує допомоги небайдужих. 31-річна Наталя Борисюк перенесла вже три операції. Третя відбулася 15 березня і, на жаль, не остання. Зараз жінка перебуває у столичній лікарні. Каже, процедури дуже болючі та виснажують. Та опустити руки права не має – вдома на неї чекають чоловік і троє діточок.

Я зараз у Києві , вчора зробили третю операцію. Зараз робили губу, бо вона стала дуже велика, а ще частково пересадили шкіру на підборідді. Звісно, болить. Та по-іншому неможливо, я це розумію. Знаю і вірю, що все буде добре. Як би не було важко, та з Божою ласкою та завдяки допомозі людей йду вперед, бо є заради кого“, – розповідає Наталя Борисюк.


Аби позбутися важкого недугу, Наталі Борисюк необхідно пройти не чотири, як передбачалося раніше, а щонайменше п’ять дороговартісних операцій. Грошей, необхідних для продовження лікування, у матері трьох діточок немає. Тож ж вона звертається за допомогою до благодійників. Вартість четвертої операції – 7 тисяч євро.

“Всього мало бути чотири операції, а буде в результаті п’ять або ж навіть шість. Лікарі сказали, що великий об’єм роботи і захворювання проникло дуже глибоко у тканини. Повідомили, що моя боротьба за здоров’я триватиме ще півроку як мінімум, – пояснює Наталя Борисюк.

На четверту операцію мені потрібно зібрати 7 тисяч євро. У мене немає таких коштів. Сьогодні, як і раніше, єдина надія лише на людей. Без допомоги благодійників я б не пройшла і найменшої частинки того шляху, що вже позаду. Я вимушена знову просити про допомогу. Дякую, що не залишаєте мене з бідою наодинці.”


Нагадаємо, у 31-річної жительки Теребовлі Наталі Борисюк вроджена кавернозна мельформація, як ще називають, родима пляма. Вона розростається та почала боліти. Окрім цього, під час обстеження у жінки виявили також пухлину у ротовій порожнині. Аби позбутися важкого недугу, мамі трьох дітей необхідно пройти не чотири, як передбачалося раніше, а щонайменше п’ять дороговартісних операцій.

Таких коштів у теребовлянки немає, а зібрати таку величезну суму самотужки для неї не під силу. Якщо у вас є можливість допомогти Наталі Борисюк – зробіть це.

Реквізити для допомоги:

Рахунок Приватбанку: 4149499105546871

На ім’я Борисюк Наталія Романівна


Більш детально – у попередніх матеріалах: “Мама, а буба не болить?”: заради дітей Наталя Борисюк з Тернопільщини продовжує лікування / Завдяки благодійникам перша операція позаду: теребовлянка Наталя Борисюк розповіла про самопочуття (Фото/Відео)







Джерело: Файне місто
Переглядів: 1681


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: