Головна » 2019 » Жовтень » 12 » У Борщеві до Покрови урочисто відкрили Алею пам'яті захисників України

У Борщеві до Покрови урочисто відкрили Алею пам'яті захисників України

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2019
Відродження національної свідомості та становлення української нації у сучасних реаліях - речі взаємопов'язані. Пам'ятаючи тих, хто віддав своє життя та здоров'я за нашу землю, ми будемо лишень зростати, а прийдешні покоління борщів'ян, дасть Бог, ростимуть з усвідомленням того, що за їх спокій та мир віддали життя пращури-герої, що ця земля, скроплена кров'ю мільйонів українців, - безцінна і свята.

Не може не тішити, що в часі новітніх національно-визвольних змагань та боротьби українців проти одвічного ворога - Московії, відбуваються такі урочисті події, які ініціюються не вказівками зі столиці чи області, а місцевими трудовими колективами та керівниками.

Закладення Алеї пам'яті захисників України та встановлення пам'ятного знаку відбулось за ініціативи колективу Борщівського агротехнічного коледжу та його баготорічного керівника Ярослава Козія. Участь у цій прекрасній акції взяли представники влади та святі отці, студенти та їхні викладачі, громадські активісти та прості містяни.

Як влучно написав на власній сторінці голова місцевої "Просвіти" та журналіст Петро Довгошия: "Наступної весни посаджені кущі і дерева зацвітуть-зазеленіють, Алея поповниться новими саджанцями.. Життя триватиме, бо його підживлюватиме пам'ять... "














Фото: Петро Довгошия
Переглядів: 2019


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: