Головна » 2016 » Листопад » 9 » У Борщеві відбувся волейбольний турнір пам’яті Григорія Олійника

У Борщеві відбувся волейбольний турнір пам’яті Григорія Олійника

30.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1407
Проведений минулої неділі, 6 листопада, другий традиційний турнір з волейболу серед чоловічих команд пам’яті колишнього завідуючого відділом фізичної культури і спорту Борщівської райдержадміністрації Григорія Олійника статус міжрайонного змінив на міжобласний. Трьом колективам з Тернопільщини кинули виклик студенти Івано-Франківського національного медичного університету.

Разом з рідними і близькими покійного, який упродовж багатьох років очолював фізкультурно-спортивний рух у районі, до організації змагань активно долучилися Тернопільське обласне відділення Національного олімпійського комітету України, районна і міська влада, колеги та друзі Григорія Степановича. Кожен, хто знав його, на церемонії відкриття волейбольних баталій у спортивному залі місцевого агротехнічного коледжу не міг не сказати хоча би кілька щирих слів про Людину з великої літери, яка два роки тому передчасно відійшла у вічність через підступну хворобу.

З огляду ж на склад учасників фінальною грою турніру чотирьох команд, проведеного в одне коло, без сумніву, став поєдинок двох колективів, які постійно виступають в аматорському чемпіонаті Тернопільщини. Очолюваному талановитим майстром Володимиром Мірчевим основному складові борщівського «Олімпу» в першій партії протистояння з тернопільською командою ДСО так і не вдалося відшукати вагомих аргументів. Однак вистачило характеру, аби реваншуватися в другій, і без найменших зволікань поставити переможну крапку на тай-брейку вирішальної третьої.

Причому заслужений ветеран Яків Кубей, який до минулої неділі стверджував, що на Борщівщині не було кращого волейболіста за нього, завдяки Володимирові Мірчеву, здається, таки змінив думку. Однак, звичайно ж, тільки порадів побаченому. Добре, коли і серед нинішнього покоління прихильників гри над сіткою можна знайти справжніх майстрів.

Не менш принциповою стала і суперечка за третє місце. За схожим, до речі, сценарієм. Дублери «Олімпу» в третій вирішальній партії таки довели свою перевагу над майбутніми медиками з Івано-Франківська.

Лауреати турніру нагороджені кубками, медалями і грамотами.













Автор: Богдан Дікальчук
Переглядів: 1407


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: