Головна » 2016 » Листопад » 6 » У чому активісти звинувачують керівника борщівської поліції?

У чому активісти звинувачують керівника борщівської поліції?

24.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 2090
Кілька місяців тому, коли Україну облетіла шокуюча новина про вбивстві двох полісменів в селі Бабинці, десятки журналістів з різних куточків країни відправились на Борщівщину, щоб довідатись подробиці цієї страшної трагедії, а до цього в тихому селі побували обласний начальник поліції Олександр Богомол та навіть сама Хатія Деканоідзе - керівник Національної поліції. Уже тоді існували підозри, що діючий керівник загиблих хлопців Володимир Горб'як не втримається на своїй посаді і високе начальство захоче прибрати його з Борщева.

Буквально в ті самі дні, коли розпочалось розслідування трагедії, Володимир Горб'як був відсторонений від виконання своїх професійних обов'язків на час слідства по справі "бабинецької бійні".

Але на цьому неприємності для головного копа не закінчились. Як повідомили деякі депутати Борщівської міської ради, останніми днями вони спілкувались з представниками тернопільської та борщівської поліції, працівники якої проводять внутрішнє розслідування і опитують представників депутатського корпусу на рахунок нещодавно отриманої заяви від громадських активістів Борщівщини. Як стало відомо від представників громадськості, свого часу, а саме під час липневої сесії міської ради, депутати мали розглянути не тільки скандальне питання дерибану комунальної власності міста, яке усіма можливими методами намагались "протягнути" одіозні депутати від "УКРОПу", а й не менш резонансне питання, яке б дозволило головному поліціянту отримати безкоштовно добротну квартиру, яка належить міській раді, тобто нашій з вами громаді.

Якби не суспільний розголос і відсутність деяких народних обранців, того самого дня люди Борщева могли б втратити не тільки приміщення комерційного призначення в центрі міста, а й квартиру, яка, між іншим, залишилась ледь не єдиною у власності громади. Зрозумівши, що протягнути настільки непрості питання в той день не получиться і щоб остаточно не позоритись напередодні виборів, депутат від партії "УКРОП" Валентина Дейнека подала заяву з проханням зняти питання з порядку денного, аналогічну заяву подав і Володимир Горб'як. Як стало відомо з власних джерел, тоді категорично проти цих питань виступали тільки дві партії міської ради - "УГП" та "Свобода".

Здавалося б, нічого страшного не відбулось, навіть навпаки, адже місто залишилось при своїй нерухомості. Однак, активісти дізнались, що напередодні самої сесії керівник поліції зустрічався з деякими депутатами, щоб обговорити "квартирне питання" і, нібито, тиснув на окремних з них. Зважаючи на це, вони й вирішили звернутись в поліцію, щоб попередити подальший дерибан власності міста і унеможливити в майбутньому будь-який тиск на народних обранців.

Нам самим вдалось поспілкуватись з деякими депутатами від різних політичних сил і ми довідались, що подібні зустрічі дійсно були, однак усі вони заперечили, що на них здійснювали тиск і лунали погрози. Хочеться вірити, що воно дійсно так, адже було б дуже неприємно, якби правда виявилась протилежною...

Переглядів: 2090


Коментарі

0
1 ххх   [Материал]
ДАВНО ПОРА ЦЕГО ХРИНА БУЛО ВИГНАТИ З БОРЩОВА.......

Имя *:
Email *:
Код *: