Головна » 2020 » Березень » 31 » У клініці борщів'янина Олега Стахіва готові оперувати дітей, у яких супутньо виявлять COVID-19

У клініці борщів'янина Олега Стахіва готові оперувати дітей, у яких супутньо виявлять COVID-19

24.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 4547
"Ми не можемо стояти осторонь у такий важкий час і спостерігати здалеку за розвитком подій, що складаються із COVID-19. Тому, Олег Володимирович Стахів запропонував директору КНП «Тернопільська міська дитяча клінічна лікарня» Артимовичу Андрію Івановичу та владі міста надати у користування всі потужності клініки для проведення ургентних (невідкладних) операційних втручань діткам (гострий апендицит, кишкові непрохідності, защемлення гриж та ін), у яких супутньо буде виявлено COVID-19. Адже, у Тернополі є тільки дві лікарні, які можуть оперувати діток – це «Клініка Стахіва» і КНП «Тернопілька обласна дитяча клінічна лікарня», яка в свою чергу забезпечує допомогу маленьким пацієнтам, в яких соматичні прояви інших хвороб (без коронавірусу). Діток, у яких будуть гострі стани і підтверджений діагноз коронавірусу там не приймуть, тому, що вони можуть заразити інших.

Ми розуміємо, що нашим обов’язком є надання допомоги таким малюкам і тому «Клініка Стахіва» передає свої площі та своє медичне обладнання для забезпечення ургентних операцій маленьким пацієнтам, адже медичне забезпечення наших операційних високого європейського рівня, яке допоможе з вирішенням найскладніших задач. Ми завжди будемо тримати руку на пульсі і допомагатимемо усім, чим зможемо! Здоров’я Вам! І залишайтеся вдома!",- йдеться у дописі, розміщеному на сторінці "Клініки Стахіва".


Переглядів: 4547


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: