Головна » 2020 » Травень » 22 » У мешканки Борщівщини із печі украли пенсію

У мешканки Борщівщини із печі украли пенсію

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 11470
Мешканка села Бурдяківці, покидаючи домівку, заховала ключ від будинку у банку біля дверей. Коли ж за декілька годин повернулася – зрозуміла, що в хаті побували непрохані гості, а зі сховку зникли усі гроші.

Шість тисяч гривень, як сподівалася їх власниця були надійно сховані в несправній електропечі. Однак умілі злодії знайшли їх і там. Чемно закрили двері та зникли. Потерпіла звернулася до поліції, правохоронці встановлююсть усі обставини.

Вкотре застерігаємо - покидаючи оселю навіть на декілька хвилин, особливо у селі, закривайте двері і забирайте ключі з собою. Сховки під килимком, горщиком з квітами чи під підвіконням давно відомі усім зловмисникам. Там шукають у першу чергу.

А вже в помешканні злодії насамперед перевіряють шафи з одягом, зазирають під матраци та під скатертини на столі, перевіряють мішки і банки з крупами і навіть залазять до печей і електродуховок. Тому зберігати у такий спосіб готівку не варто. На жаль, більшість пенсіонерів саме у такі сховки складають кровні пенсійні.

Попередьте про такі неприємності своїх родичів, котрі живуть у сільській місцевості, розкажіть, що не слід довіряти і незнайомим, які просяться до хати продаючи якийсь крам, пропонують допомогу або хочуть зняти родинні прокляття.
Переглядів: 11470


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: