Головна » 2020 » Серпень » 25 » У полі на Тернопільщині змайстрували велетенський прапор із тюків соломи

У полі на Тернопільщині змайстрували велетенський прапор із тюків соломи

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1177
У День Державного Прапора України, вчора, 23 серпня, на Тернопіллі встановили велетенський «солом’яний» прапор. Його довжина — понад 52 метри, а висота — майже 5 метрів.

Площа синьо-жовтого знамена —252,72 метри квадратні. Прапор із тюків з’явився на пожнивному полі біля села Косів Чотківського району Тернопільської області. Над композицією ентузіасти із ПАП «Дзвін» трудилися два дні.

«Робота над прапором із 160-ти рулонних тюків соломи, висотою трішки більше 1,21 метра і діаметром 1,30 метра кожен, приурочена до Дня Державного Прапора України з темою: «Наш Стяг і праця – на посвяту величі Твоєї, Україно!» — йдеться у дописі на сторінці підприємства в мережі «Фейсбук».

Над створенням ще небаченого в Україні прапора із рулонних тюків соломи працювали не покладаючи рук два дні. Першого дня – тюкували солому, а на другий – трудилися вже над самим прапором.

«І ще сонце, сідаючи за небокрай, промінням радості торкнулося прапора і працівників, і ми, рівнозначно, зі словами вдячності за велич зробленої праці , знайомимо і вас, стверджуючи – майбутнє України в надійних руках. Працьовитих і впевнених у своїх силах, старанних і творчих, міцних і натруджених», — кажуть в ПАП «Дзвін».



Переглядів: 1177


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: