Головна » 2016 » Жовтень » 6 » У села Борщівського району воду доставляють пожежними машинами, а борщів'яни запасають в бочки

У села Борщівського району воду доставляють пожежними машинами, а борщів'яни запасають в бочки

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 3
Переглядів: 1116
Ситуація з водою в місті Борщеві та селах району стала загрозливою і навіть катастрофічною. І якщо в деяких районнах міста, де є централізоване водопостачання, ця проблема не так відчутна, то там, де раніше користувались виключно криницями, люди опинились в майже безвихідному становищі.

Спеціалісти-екологи стверджують, що причиною такого загрозливого становища є не тільки літня посуха і відсутність опадів, а й масове вирубування лісів та зелених насаджень, які стримують вологу в грунті. Також вони вкрай стурбовані зниженням рівня води в водоймах району та річках, зокрема в Дністрі, Нічлаві та Збручі, яким взагалі може загрожувати пересихання.

А в цей самий час люди за власний кошт привозять воду, замовляють бочки на кілька кубічних метрів та навіть просять допомоги у пожежників. А ще сподіваються, що дощі, які час від часу скроплюють спраглу борщівську землю, зможуть виправити ситуацію.

Ну і не варто забувати, що вирішити проблему зможе ще й створення централізованого водопостачання.
Переглядів: 1116


Коментарі

0
3 Оксана   [Материал]
Не треба брехні просмітники і спалювання..керівник смітника Сашко з комунального хіба може палити...

0
2 Марія   [Материал]
Ага, зі Львова сміття може привезти хіба Садовий і керівник його партії в районі - Чугаєвський...думаю шо "свободівка" Ковбель такого ніколи б не дозволила, бо їх партія ітак ворогує з Садовим в Львові і саме вони підняли найбільший галас довкола того сміття і трагедії на смітнику.

0
1 Світлана   [Материал]
сміття вночі привозять з Львова та спалюють-сморід який стоїть а ця пані Ковбель зі своєю бандою думаю добре кишеню набиває...

Имя *:
Email *:
Код *: