Головна » 2021 » Лютий » 16 » У селі на Тернопіллі дід побив бабусю на очах у внучки

У селі на Тернопіллі дід побив бабусю на очах у внучки

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 673
Немає нічого гіршого, ніж коли сваряться рідні, тим більше бабця з дідом.

Сімейні сварки в родині Н. розпочалися після того, як дружина, жінка не молода, але активна, наважилась поїхати попрацювати за кордоном, аби допомогти дітям. Матеріально допомогла, але зруйнувала власне родинне вогнище.

Після повернення додому пенсіонери не раз сварилися буквально через дріб’язок. Причому найчастіше конфлікти розпочинав саме старий дід.

От і одного дня на початку жовтня минулого року вранці пенсіонер почав чіплятися до онучки, котра з родиною жила по сусідству. Сивочолий сварив молодицю та її чоловіка, що нічого не вміють: мовляв, нічого у нас доброго не вийде і жити ви тут не будете.

«Чого ти їх чіпаєш? Забув, яким був сам у їхні роки? Краще би навчив, підказав, а не ображав», – вступилася за онучку старенька.

Дід щось пробурмотів у відповідь і відвернувся.

Бабця махнула рукою та пішла знімати речі, що сушилися надворі, бо саме почав накрапувати дощ. Проте дід тихенько підкрався до жінки і щосили декілька разів ударив кулаком у груди та живіт.

Старенька охнула й зігнулася від болю. На щастя, до них підбігла онучка, діда насварила, а бабцю взяла попід руку та забрала до своєї хати. Оскільки пенсіонерка скаржилась на біль, молода жінка викликала швидку допомогу та поліцію

У Бучацькому районному суді сивий розбишака вину визнав повністю та пообіцяв більше дружину й пальцем не чіпати. Вироком суду пенсіонера визнано винним в умисному нанесенні побоїв, які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень (ч.1 ст. 126 КК України), та оштрафовано на 765 грн.

Олекса Чиж
Переглядів: 673


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: