Головна » 2021 » Березень » 29 » У Тернополі дві жінки провалилися під лід: їх кинувся рятувати відважний чоловік (ВІДЕО)

У Тернополі дві жінки провалилися під лід: їх кинувся рятувати відважний чоловік (ВІДЕО)

27.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1048
У Тернополі юнак врятував двох жінок, які фотографувались на льоду озера, спокушені присутністю на кризі сотень рибалок. Однак, виявилося, що перебування на поверхні замерзлої водойми вже є вкрай небезпечним.

Як інформує "ПроВсе", першою провалились під лід молодша панянка. Вона не побачила невеличку ополонку, крізь яку вже проступила вода. Чи зробили її рибалки? Найімовірніше, що ні. Лід там часто зазнає навантаження від ніг охочих пройтись замерзлим озером в останні дні. І не помітивши в сніговій каші, що там вже проступила вода, панянка, найімовірніше, стала просто у воду з неуважності. Або тонкий лід під її вагою проломився. Це дискусійне питання.

На допомогу їй кинулась старша жіночка, яка була за метрі від неї. Вона теж пішла під воду, але лише до пояса. Молодша вже була у воді аж під пахи. Жінка розкинула руки і це її врятувало, аби не зникнути під водою. У цьому місці глибина становить 5-7 метрів. Є куди тонути.

Добре, що її встиг вхопити сміливий юнак, який не роздумуючи кинувся на допомогу. Він міг так само провалитись. Проте, лід його витримав. Справа кількох секунд – і він витягнув за руки обидвох жінок.


Переглядів: 1048


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: