Головна » 2016 » Травень » 20 » У Тернополі п'яна сімейка побила водія фури, перекрила дорогу і погрожувала людям розправою

У Тернополі п'яна сімейка побила водія фури, перекрила дорогу і погрожувала людям розправою

07.05.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 838
19 травня поблизу готелю "Глобус" відбувалось щось неймовірне і шокуюче. Сімейство Михайла та Надії Кушнірів, у яких за роки спільного життя появилось аж 11 дітей, вирішило заблокувати рух на об’їзній Тернополя, постійно прогулюючись пішоходним переходом.

Як стало зрозуміло зі слів членів сім’ї, на такий крок вони пішли вимушено, щоб вкотре нагадати чиновникам про своїх проблемах, бідності і відсутності власного житла.

Перекривати трасу, крім батьків, вирішили і їх діти. Багато хто з присутніх відразу ж помітив, що деякі підлітки були добряче п'яні і поводились відверто неадекватно. Один з п'яненьких хлопців відразу ж пригрозив журналістам розправою, якщо вони не припинять знімати.

Апогеєм цього шоу стало побиття водія багатотонної фури, який всіляко намагався переконати героїв дійства пропустити його, пояснюючи розлюченим підліткам і їхнім батькам, що у нього дуже мало часу для виконання замовлення і він повинен негайно їхати. Полісмени, які в цей час знаходились на місці, лишень утихомирили розбишак, після чого вони продовжили свій п’яний протест.

Джерело: Тернополяни
Переглядів: 838


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: