Головна » 2020 » Травень » 5 » У Заліщиках медсестра отримала 600 гривень доплати, замість обіцяних 300%

У Заліщиках медсестра отримала 600 гривень доплати, замість обіцяних 300%

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 9115
Очікували 300% доплати до зарплат, а отримали по 200-1000 гривень. Медичні працівники Тернопільщини шоковані мізерними надбавками за роботу з інфікованими на Covid-19. Люди не розуміють ні порядку, ні методики таких нарахувань.

Про розмір доплати, яку отримала за березень, розповіла медсестра Заліщицької лікарні Ольга Підручняк.

“Ми отримали доплату 300% за роботу з Covid-19 до зарплати за березень. Так от у мене ця доплата склала 600 гривень. Коли я запитала у бухгалетра, чому така сума і якими правилами нам нараховані ці кошти, то мені відповіли, що ці доплати нам нараховуються погодинно. Оскільки в березні в мене було відпрацьованих годин у зоні Covid-19, тому моя сума становить 600 гривень”, – каже Ольга Підручняк.

Медсестра не розуміє, за якою методикою нараховують цю доплату та просить роз’яснення. Стосовно розміру доплат інших працівників цієї лікарні, то жінка зазначила, що він різний.

“Є працівники, які отримали тисячу, є й такі, що отримали 1200 гривень доплати. Чула, що у Франківську медсестра отримала і 160 гривень. Як нараховуються доплати ніхто не пояснює: чи враховуються категорія медичного працівника, чи якісь інші критерії… Ніхто не пояснив, сказали тільки, що нараховуються погодинно і все”, – розповідає медстестра.

За словами Ольги Підручняк, після отримання доплат за роз”ясненням працівники лікарні звернулися до головного лікаря.

“І працівники, і я особисто зверталися до головного лікаря. Він запевнив мене, що все законно. Якщо я хочу, вони можуть надати мені всі документи і я зможу проконсультуватися у юристів,” – додає Ольга Підручняк.

Людмила Маліброда



ТеНевс
Переглядів: 9115


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: