Головна » 2020 » Березень » 7 » У жителя Тернопільщини запідозрили коронавірус, але лабораторно небезпечний діагноз не підтвердили

У жителя Тернопільщини запідозрили коронавірус, але лабораторно небезпечний діагноз не підтвердили

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1577
Учора епідеміологи підозрювали коронавірусну інфекцію у жителя Тернопільщини, який нещодавно повернувся із-за кордону. Втім, COVID-19 у нього не підтвердився, у юнака виявили віруси грипу В.

Ознаки коронавірусу нагадують грип і ГРВІ: лихоманка, кашель, біль у горлі, слабкість, – зазначає лікар-епідеміолог обласного лабораторного центру Марія Павельєва. Відтак, діагностують цю інфекцію на початку шляхом виключення грипу, потім проводять необхідні тести на коронавірус.

«У зв’язку з підозрою на коронавірусну інфекцію ДУ «Тернопільський ОЛЦ МОЗ України» здійснив дослідження на виявлення збудника COVID-2019. Станом на 22год. 10 хв. 06 березня 2020 року, методом ПЛР виявленні фрагменти РНК вірусу грипу типу В. Підозра на COVID-2019 не підтверджена».

Нагадаємо, коронавірусну інфекцію підтвердили у жителя Чернівецької області. На COVID-19 там перевіряють ще кількох осіб.

Софія Романська
Переглядів: 1577


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: