Головна » 2019 » Квітень » 7 » Учасники "Рідної Борщівщини" взялись за прибирання берегів Нічлави

Учасники "Рідної Борщівщини" взялись за прибирання берегів Нічлави

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2146
Учора, 6 квітня, учасники громадської організації "Рідна Борщівщина", яка лишень нещодавно з'явилась на теренах нашого краю, але уже встигла провести цілий ряд цікавих заходів та спортивних змагань, вирушили на береги річки Нічлава, навпроти оздоровчого табору "Лісова пісня", щоб в рамках екологічної акції прибрати схили ріки від сміття.

Як розповів "Звістці" організатор Роман Домітрак, акція має на меті збереження нормального екологічного середовища та прибирання території, де з настанням тепла часто відпочивають мешканці Борщева разом зі своїми дітьми. Одночасно з цим проведена акція націлена закликати наше суспільство берегти довкілля, не викидати сміттям у водойми та не залишати після відпочинку гори непотребу. Активну участь в цій акції беруть представники юного покоління, які є нашим майбутнім і які повинні розуміти, що природу потрібно берегти. І якщо ми їх цього навчимо, то уже вони в майбутньому навчать своїх дітей і це приведе до того, що в подальшому проводити такі акції вже не буде потреби, адже тоді наші річки і зони відпочинку будуть чисті і без таких акцій. А мешканцям міста та відпочиваючим біля річок громадянам, побажання одне – відповідально відноситися до тих місць, де вони відпочивають.

Звісно, збирати сміття після деяких безвідповідальних відпочивальників не надто приємно. Проте обличчя молодих людей світилися усмішками і бажанням попрацювати. Напевно не останню роль в цьому відіграли гарна погода, хороша компанія та усвідомлення відповідальності виконуваної справи для рідного міста.





Переглядів: 2146


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: