Головна » 2017 » Жовтень » 23 » Учень з Борщева зайняв ІІІ місце у всеукраїнському конкурсі Intel Техно Україна 2017-2018

Учень з Борщева зайняв ІІІ місце у всеукраїнському конкурсі Intel Техно Україна 2017-2018

20.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1966
З 2014 року конкурс Intel Техно Україна став однією зі складових Всеукраїнського фестивалю інноваційних проектів «Sikorsky Challenge», в межах якого учнівська молодь отримує можливість розвивати свої проекти, втілювати ідеї, отримувати інвестиції.

Метою Конкурсу є всебічна підтримка обдарованої молоді України в сприянні активізації та модернізації змісту науково-дослідницької, пошукової, експериментальної та практичної діяльності учнівської молоді, впровадженні інноваційно-освітніх методів і технологій у навчальний процес.

Конкурс організовано та проводиться на базі Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» у жовтні місяці кожного року. Переможці Національного туру визначаються журі і отримують право представляти свої проекти на Всесвітньому фіналі подібних проектів Intel ISEF, який проходить в США. Роботи фіналістів оцінюють вчені із світовим ім’ям, у тому числі – лауреати Нобелівської премії.

Цього року на розгляд вимогливого журі було представлено майже 200 проектів. Одним з учасників став і юний винахідник з нашого міста - Віталій Михайліченко, учень 10 класу Борщівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 1.

На конкурсі Віталій виступав у категорії "Енергетика" та представляв проект "Блискавка - джерело енергії для нагріву води". Журі високо оцінило роботу юного борщів'янина та нагородило Віталія дипломом ІІІ ступеня.

Переглядів: 1966


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: