Головна » 2021 » Травень » 8 » «Удар в обмін на порятунок»: на Тернопільщині чоловік побив фельдшерку швидкої допомоги

«Удар в обмін на порятунок»: на Тернопільщині чоловік побив фельдшерку швидкої допомоги

24.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1726
«Удар в обмін на порятунок»: чоловік побив фельдшерку швидкої допомоги на Тернопільщині

На автостанції с. Вікторівка на Тернопільщині п'яний син і його рідна мати очікували автобуса: ненька проводжала синочка в дорогу. Проте той весь час дратувався і ніяк не міг вгамувати свої емоції. Причиною такої поведінки була затримка необхідного транспорту.

Як інформує "Номер один", мати-пенсіонерка намагалася заспокоїти сина, проте той лише шаленів все дужче і люто лаявся. Далі йому зробилось зле, він спіткнувся і боляче вдарився об землю. Мати терміново викликала "швидку".

Фельдшерка, що прибула в кареті швидкої допомоги на виклик, допомогла потерпілому піднятися на ноги й запропонувала сісти в салон "швидкої" поміряти тиск. У відповідь п’яний чоловік почав матюкати й ображати медичну працівницю і щосили вдарив кулаком у груди. Від удару жінка скрикнула й сама ледве не впала. Тоді, аби заспокоїти "вар'ята", довелося викликати вже поліцію.

За фактом умисного заподіяння удару, що завдав фізичного болю і не спричинив тілесних ушкоджень (ст. 126 ч. 1 КК України), правоохоронцями було порушено кримінальне провадження. Зрозумівши, що накоїв, молодик під час досудового слідства уклав із прокурором угоду про примирення.

Під час розгляду справи Козівським районним судом угоду було затверджено та призначено горе-скандалісту покарання – відбути 60 годин громадських робіт.
Переглядів: 1726


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: