Головна » 2016 » Червень » 16 » Україна - Північна Ірландія 16 червня (Пряма трансляція)

Україна - Північна Ірландія 16 червня (Пряма трансляція)

29.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 979
Україна дещо несправедливо поступилася Німеччині з рахунком 2: 0, маючи біля воріт суперника, щонайменше, 4 реальних гольових моменти, де лише майстерність Нойєра рятувала німецьку збірну. Українці продемонстрували досить серйозний рівень футболу, і в матчах з більш слабкими командами Польщі та Північної Ірландії цілком можуть розраховувати на успіх. Північна Ірландія безальтернативно поступилася полякам, не продемонструвавши на полі нічого, крім уміння захищатися всією командою.

Підопічні Михайла Фоменка здивували всіх чудово проведеним першим таймом, в якому ми побачили команду, яка вміло руйнує оборону противника і добре грає в обороні. У другому таймі німці перебудувалися, і моментів біля їхніх воріт стало менше. При цьому крім далеких ударів і декількох виходів один на один, помножених на кращий контроль м'яча, Німеччина особливо нічого не створила біля воріт суперника.

Українська команда сподобалася роботою лівого флангу і центру оборони, а ось проблема центрального форварда позначалася досить гостро. Фоменко здивував виходом на поле молодого Коваленка, замість якого всі чекали Гармаша, але український тренер вибрав більш атакуючу манеру гри, яка може повторитися і в матчі з Північною Ірландією.
Переглядів: 979


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: