Головна » 2017 » Травень » 27 » Унікальний проект презентують християнські аніматори УГКЦ Скали-Подільської у Зарваниці (фото, відео)

Унікальний проект презентують християнські аніматори УГКЦ Скали-Подільської у Зарваниці (фото, відео)

20.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1679
27 травня 2017 року відбудеться І Всеукраїнська проща Марійських і Вівтарних дружин УГКЦ до Зарваниці, приурочена до святкуванню 125-річчя з дня народження патріарха Йосипа Сліпого, 100-річчя об’явлення Матері Божої у Фатімі та 90-річчя І З’їзду Марійських організацій Галичини.

Буквально учора християнські аніматори УГКЦ Скали-Подільської створили і сьогодні презентують у Зарваниці на 1-й Всеукраїнській прощі Марійської і Вівтарної дружини унікальну імпрезу у рамках проекту "Активні імпрези взамін небезпекам соціальних мереж Інтернету".

За словами о. Василя Германюка, такий проект вони роблять вперше і мають намір цією пантомімою збудити молодь до почитання Ісуса, Марії, показати, що диявол - це реальна постать, яка діє. Одночасно з цим християнські аніматори вказують на те, що існує вихід з будь-якої безнадійної ситуації (і суїцидальної також) через молитву на вервиці і читання Святого Письма. Показують, що Господь і Богородиця завжди готові допомогти. Емоційною пантомімою учасники цього дійства зачепають психологію входження молодої особи у вир самотності і пошук вирішення наболілих проблем через суїцидальні групи типу "Синій Кит".





















Переглядів: 1679


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: