Головна » 2018 » Березень » 29 » Уперше у Борщівському краєзнавчому музеї маленькі школярі популяризували Тараса Шевченка

Уперше у Борщівському краєзнавчому музеї маленькі школярі популяризували Тараса Шевченка

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1138
Малярський дар Тараса – це геніальний світ насолоди!

І дійсно, хто вміє насолоджуватись чудовими полотнами художніх митців, у того багатий світ креативного мислення, уявного світобачення, відтвореного на полотнах картин Тараса Шевченка та багатьох інших вмілих майстрів пензля.

Уперше, зі слів Олени Бахтіярівни, у Борщівському краєзнавчому музеї у відділі картинної галереї учні 3-х класів Бощівських шкіл (№1 та № 2) під керівництвом класних керівників Прокопишин Алли та Яловіцької Людмили, популяризували Тараса Шевченка, не тільки як поета, але і як художника.

Це уже четвертий нестандартний урок, де педагоги застосовують одну із інноваційних форм підходу до виучування цікавої нової інформації в навчальному процесі. На урок були запрошені художники борщівщини Євген Шпак та Олег Левицький. Євген Шпак розповів учням про цікаві зустрічі художників у творчому об’єднанні, про свої картинні виставки, а Олег Левицький провів чудовий майстер-клас художнього слова та пензля, запросив усіх присутніх на картинну виставку в музей села Бурдяківці. Школярі із захопленням запам’ятовували цікаву нову інформацію, дискутували.

Свої таланти демонстрували не тільки художники, але й майбутні співці художнього слова. Урок був насичений складними художніми завданнями, цікавими конкурсами, ребусами, кросвордами, загадками з образотворчого мистецтва, з якими учні дружно впорались. Незабутні враження залишили у душі кожного присутнього на цьому уроці Боднар Вероніка, Ковч Яна, Крильчук Анастасія, Онишко Сергій, Паньків Леся, Шийка Каріна, Щедрик Олександра, читаючи поезію Т. Г. Шевченка.

















Переглядів: 1138


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: