Головна » 2020 » Грудень » 19 » Уродженець Борщівщини став лауреатом престижного Міжнародного вокального конкурсу (ФОТО)

Уродженець Борщівщини став лауреатом престижного Міжнародного вокального конкурсу (ФОТО)

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1882
«Вітаємо уродженця Борщова Тернопільської області Ігоря Поважного – випускника Національної музичної академії, а нині соліста Національної капели України – із званням лауреата 2 ступеню на престижному Міжнародному вокальному конкурсі пам’яті Мусліма Магомаєва, який пройшов у Трускавці», написала Natalia Kudryashova.

Основне завдання конкурсу – вибрати універсального співака, який однаково добре виконує оперні партії та естрадні пісні. До конкурсу були допущені тільки професійні співаки з вокальним освітою.

Усі учасники пройшли попередній «сліпий» відбір за аудіо. На фінальний відбір у Трускавець запрошені виконавці, які набрали найбільшу кількість балів на «сліпому» відборі.

Цікаво, що у фінал конкурсу пройшла також дружина Ігоря Анастасія Поважна – магістр Київської Національної музичної академії.

"Нагадаю, що під час відбору фіналістів журі чуло лише виконання конкурсанта і не знало його особистих даних. Тому те, що у фінал конкурсу увійшло подружжя, було, в першу чергу, здивування для журі."

Крім того Анастасія та Ігор Поважні здобули ще ряд спеціальних призів від партнерів:

сертифікат на поїздку до Угорщини для участі у фестивалі національних культур від заступника голови Товариства україно-угорської дружби Інеси Блозовської;

сертифікат на запис радіопередачі з виконавцем на Емігрантському радіо від ведучої Людмили Чечель;

Спеціальний приз – три сертифікати на відпочинок на двох у готелі «Едем» від видання «Київ Дипломатичний»;

інтерв’ю в журналі «Жінка», що входить до видавничої групи «Високий замок» у рубриці «Він та Вона»;

призи глядацьких симпатій – сертифікат на відпочинок на дві особи на уїк-енд в готельно-курортному комплексі «Карпати» за версією онлайн голосування глядачів.

Усі витрати виконавця, окрім дороги, взяв на себе оргкомітет.

Конкурс став також дипломатичною мультикультурною платформою для співробітництва.

На конкурс завітала Надзвичайний та Повноважний Посол Азербайджанської Республіки в Україні Ельміра Ахундова», – написала Natalia Kudryashova.

Переглядів: 1882


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: