Головна » 2020 » Вересень » 21 » Успішний борщів'янин Олег Тимчук: "Я хотів би бачити своє місто процвітаючим"

Успішний борщів'янин Олег Тимчук: "Я хотів би бачити своє місто процвітаючим"

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 3722
Олег Тимчук - успішний підприємець, власник кількох будівельних магазинів та один з лідерів в цьому сегменті бізнесу на Борщівщині, зразковий сім'янин та багаторічний член ВО "Свобода". З такими людьми спілкуватись приємно, вони випромінюють надію на те, що наше місто і Борщівщина загалом можуть розвиватись, що не потрібно опускати руки, якими б важкими не були часи.

Пане Олег, розкажіть, будь ласка про свою сім’ю, свої захоплення.

Моя сім‘я - це дружина та двоє дітей. З Надією ми вже 21 рік одружені і цілих 17 з них разом працюємо над власною справою. У нас двоє дітей: дочка Маріанна, студентка КНУ ім. Т. Шевченка та син Арсеній, учень 10 класу Борщівського НВК №3.

А стосовно моїх захоплень, то я дуже люблю природу, не дарма я колись закінчив Львівський лісотехнічний університет. Обожнюю після тяжкого робочого тижня разом із сином на велосипедах кататись на природі і хоч на деякий час забути про турботи.
Люблю читати книги на історичну тематику. Також ніколи не відмовлюсь зіграти партію шахів, отримую від цього заняття особливе задовлення.

Ви людина відома в нашому місті, успішний бізнесмен, який зумів досягти успіху в дуже конкурентній сфері бізнесу. Скажіть, чи важко сьогодні залишатись «на плаву»?

Ведення власного бізнесу - це завжди складна та сповнена ризиків справа. Тому так, триматися на плаву складно. А ще враховуючи ситуацію в нашій державі з її законами, які часто суперечать один одному і ніколи не на користь пересічному громадянину, з нестабільним валютним курсом і ще багатьма чинниками.

Бути підприємцем – це як рухатися невідомим маршрутом наосліп. Але водночас це і робить цю справу цікавою для мене. Я люблю шукати вирішення для складних питань та досягати поставлених цілей.

Будучи людиною, яка сплачує чималі податки до бюджету міста та створює робочі місця, скажіть, яким ви хочете бачити Борщів та нашу громаду в найближчому майбутньому?

Звісно, що я хотів би бачити своє місто процвітаючим та комфортним для життя. Я мрію, щоб у людей не було потреби виїздити закордон та щоб у них була можливість знайти собі справу до душі у рідних краях. Зі свого боку, як підприємець, я докладаю багато зусиль для створення гідних умов праці. Хотілося б, щоб гроші, які надходять від підприємців витрачались саме на користь міста та громади. Для мене важливо розуміти, що усі ті податки не стануть просто зарплатою для можновладців, а будуть використані на потреби шкіл, садочків, на покращення інфраструктури.

Знаю, що ви балотуєтесь до Борщівської міської ради від ВО «Свобода». Чого хотіли б домогтись в майбутньому для громади і що спонукає йти в політику?

Найбільшою мотивацією для мене є бажання бути корисним своєму рідному місту. Мені не імпонує роль пасивного громадянина, хочеться покращувати добробут нашої громади не словом, а ділом.

На сьогоднішній момент у нас дуже багато партій та політичних проектів, які створюють ледь не кожного дня. Чому саме «Свобода»?

Я є членом партії «Свобода» ще здавна, саме їх цінності та погляди на устрій держави привабили мене колись і продовжують мені імпонувати. На мою думку, партія «Свобода» є однією з найбільш проукраїнських на політичній арені сьогодні. Саме свободівці були одними з перших, хто підтримав Майдан, хто пішов на фронт, хто займався збором коштів та провізії для допомоги солдатам. Я знаю це, бо і сам приймав участь в цих процесах.

Одна із основних ідеологій партії - це націоналізм . А саме він, у моєму розумінні, і є проявом любові до своєї Батьківщини, мови, родини.

Сьогодні Борщівська громада є «середнячком» серед інших громад Тернопільщини. На вашу думку, людини, яка власним прикладом демонструє, що можна бути лідером і боротись з труднощами сьогодення, чи можливо вивести Борщівську громаду в лідери? І що для цього потрібно в першу чергу?

Я, думаю, що неможливого немає. Потрібна праця та контроль. Завжди для того, щоб досягти успіху потрібно докласти чимало зусиль та часу. Наш регіон наділений усім необхідним для того, щоб бути процвітаючим і успішним. Наприклад, розвинувши сфери туризму, будівництва, переробки сільсько-господарської продукції можна залучити більше коштів до міського бюджету, створити нові робочі місця та зробити Борщівський край відкритим для додаткових інвестицій.

Нашій громаді потрібні справжні господарі-патріоти, які діятимуть розумно, виважено та не боятимуться нового, креативного. Як показує практика, там, де керівниками міст є свободівці, а це Тернопіль, Івано-Франківськ та Хмельницький, там і зростає добробут та починається розвиток.
Переглядів: 3722


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: