Головна » 2016 » Вересень » 17 » В Борщеві аферистка загіпнотизувала дівчину і видурила у неї 1600 євро

В Борщеві аферистка загіпнотизувала дівчину і видурила у неї 1600 євро

23.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1887
За якихось кілька хвилин молода жінка з сусіднього села Озеряни втратила 1600 євро, які вона сама ж віддала хитрій аферистці.

Приїхавши в районний центр, щоб отримати грошовий переказ з далекого зарубіжжя, 27-річна жінка на свою біду зустріла привітну незнайомку, яка на справі виявилась хитрою аферисткою. А почалось усе з того, що незнайомка підійшла до постраждалої, щоб запитатись у неї котра година, а за якусь мить почала говорити, що на родину дівчини накладено страшне прокляття і дуже скоро самі близькі їй люди смертельно захворіють та помруть.

Злякавшись за життя рідних і всеціло довірившись шахрайці, яка пообіцяла, що зніме пороби, якщо та принесе їй гроші, які потрібно використати під час ритуалу, до смерті налякана дівчина негайно ж побігла до найближчого банку, щоб зняти усі наявні гроші та врятувати рідних від неминучої смерті.

За якихось кілька хвилин вона передала 1600 євро своїй новій знайомій-аферистці, яка безслідно зникла у невідомому напрямку. Оговталась нещасна лишень через кілька годин, зрозумівши, що стала жертвою обману і поплатилась за свою довірливість вражаючою сумою грошей, сумочкою з документами та мобільним телефоном. Після цього вона поспішила звернутись в поліцію.

За фактом шахрайства борщівські поліцейські відкрили кримінальне провадження.
Переглядів: 1887


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: