Головна » 2019 » Березень » 4 » В Борщеві біля парку відпочинку комунальники зливають нечистоти

В Борщеві біля парку відпочинку комунальники зливають нечистоти

02.05.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1701
З настанням весни, схоже, у борщівських комунальників та керівників міста не тільки додалось роботи, а й клопотів через занадто активних мешканців міста, які не перестають фіксувати усі порушення та безглузді витівки.

Минулого тижня ми стали свідками використання шедевральної технології ремонту дорожнього покриття центральних вулиць міста, навіть не підозрюючи, що за кілька днів будемо знову спостерігати за тим, як комунальники потрапили в халепу та стали зірками Інтернету.

При цьому індиферентність місцевої влади та реакціонізм, які всеціло проявляються у вирішенні наболілих питань життєдіяльності громади, мабуть, так і залишаться головними "здобутками" цієї політичної еліти.

"Сьогодні 03.03.2019 року по вулиці Петлюри, біля Парку відпочинку, автомобіль Борщівського комунального підприємства злив побутові відходи. І така ситуація це вже не вперше. Я неодноразово звертався до начальника комунального підприємства Наконечного О., по цьому питанню, про те, як бачимо, результати не втішні. Висновки не зроблені.
Після зливу побутових відходів пройти по вулиці НЕ РЕАЛЬНО! Сморід такий, що словам не передати. На моє запитання водію, що Ви зливали? Він мені відповів: Що в багатоквартирному будинку, що по вулиці Степана Бандери, каналізацію забило. Виходить, що все що місті викачується, зливається біля парку відпочинку. А Ви люди, які живете поблизу, насолоджуйтеся «весняним повітрям».
Шановні борщівські керманичі!!! Ви в якому столітті живете?
Ви ж ніби їздите в Європу по обміну досвітом, мені просто цікаво, що в Польщі теж в житловому районі, так зливають побутові відходи?
А давайте Вам хоч раз під будинок злиють відходи з цілого міста!
", - написав на власній сторінці мешканець Борщева Андрій Присяжний.


Переглядів: 1701


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: